Ferie og lejligheder

Vil du opleve et lille land?

Monaco er et lille land, der ligger på den franske riviera, lige mellem Frankrig og Italien. Med sine maleriske landskaber og den funklende middelhavskyst er dette lille fyrstedømme kendt som et af de smukkeste steder i verden.

Trods sin lille størrelse er Monaco et travlt aktivitetscenter og hjemsted for nogle af de rigeste mennesker i verden. Distriktet Monte Carlo er berømt for sine eksklusive kasinoer, luksushoteller og designerbutikker og tiltrækker turister fra hele verden, som kommer for at opleve den glamour og overdådighed, som livet her er.

Ud over de rige kulturelle attraktioner har Monaco også et imponerende udvalg af udendørs aktiviteter, som de besøgende kan nyde. Uanset om du ønsker at udforske charmerende middelalderbyer eller vandre gennem grønne skove og langs klippesider, er der noget for enhver smag her. Og med milde temperaturer året rundt er der ikke noget dårligt tidspunkt at besøge dette fantastiske land på!

Så hvis du er på udkig efter en uforglemmelig flugt, hvor du vil føle dig som en million dollars, skal du ikke lede længere end til Monaco – det er virkelig et af de mest magiske steder på jorden.

Vis mere
Close