Ferie og lejligheder

Trænger du til luksusferie?

Zanzibar er et fascinerende sted. Det ligger i Det Indiske Ocean og består af et par forskellige øer. Hovedøen er Unguja, og det er her, de fleste mennesker bor. Der er også mindre øer som Pemba, der er kendt for sine dykker- og snorkelpladser.

Kulturen på Zanzibar er virkelig interessant. Det er en blanding af afrikanske, arabiske og indiske kulturer, så du vil se en masse forskellige påvirkninger i maden, musikken og tøjet. En af de mest berømte retter på øen hedder “pilau”, som er en risret, der indeholder krydderier som kanel og nelliker.

Zanzibar er også et fantastisk sted at tage på safari. Du kan udforske junglerne og se dyr som løver, elefanter og giraffer. Og hvis du er på udkig efter lidt afslapningstid på stranden, er der masser af smukke strande at vælge imellem.

Der er flere måder at rejse til Zanzibar på, men den mest populære måde er med båd. Du kan tage en færge fra Dar es Salaam, som er Tanzanias hovedstad, eller du kan flyve til Zanzibars internationale lufthavn. Hvis du er på udkig efter en mere luksuriøs løsning, kan du også tage et charterfly fra Nairobi i Kenya. Uanset hvilken måde du vælger at rejse på, skal du sørge for at give dig selv nok tid til at nyde alt det, som denne smukke ø har at byde på.

Vis mere
Close