Ferie og lejligheder

Hold efterårsferien i Danmark

Mange børnefamilier vil gerne ud at se lidt, når efterårsferien står for døren. Vejret er dog ikke altid så godt i Danmark på den tid af året. Så hvis man ikke vil sydpå, så kan det være godt at få set lidt til vores storstad. En efterårsferie i Danmark behøver ikke være kedelig, specielt ikke hvis man holder efterårsferie nær København.

København har alt, hvad man behøver. Der er sågar små strande rundt omkring, hvis man vil dyppe tæerne i havet. En Efterårsferie nær København kan byde på alt fra museumsbesøg, shopping eller bare at vandre omkring i gaderne og betragte de skønne, gamle huse. København er en metropol i den forstand, at det er en af de større byer, der samler forskellige typer af mennesker. Det rige caféliv byder på mange anderledes oplevelser, når man sidder ude og kan betragte diversiteterne, mens man drikke en lækker kaffedrik eller en kold øl.

For børnene er der Tivoli og Bakken, der med deres forlystelser kan få mange timer til at gå på en underholdende måde. Tivoli er værd at tage en tur igennem og betragte de gamle boder. Når aftenen står på, så tændes alle de små lamper og skaber en helt speciel stemning. På bakken har de nogle større forlystelser. Bakken ligger helt ude i Klampenborg skoven, men er absolut et besøg værd. For børnefamilierne er der også Eksperimentariet ved Tuborg Havn i Hellerup. Her kan nysgerrige sjæle eksperimentere og opnå ny viden.

Det stor eS-togs og metronet gør det nemt at komme omkring. Det kan betale sig at overnatte lidt udenfor København og tage transportnettet ind i centrum. Af muligheder er der campingpladser, bed and breakfast, hoteller og hostels. Hvis man har venner og familie i København kan dette være en kærkommen mulighed for at catche op og få en billig og nem overnatning. Mulighederne for en god efterårsferie er uendelige.

Vis mere
Close