Ferie og lejligheder

Endelig sommerferie udenfor Danmark igen!

Endelig sommerferie udenfor Danmark igen!

Vi kan endelig begynde at rejse på sommerferie igen ligesom vi plejede og det skal fejres i stor stil i 2022. Men hvordan finder man de bedste tilbud, og hvordan undgår man at betale overpris for sommerferien? Det tager vi et kig på her.

Der findes masser af tjenester online, som kan hjælpe med at finde billige flyrejser og overnatninger på hotel, men vores favorit er klart InsideFlyver. Her kan man når man booker via siden optjene gratis hotelovernatninger og endda også gratis flyrejser. Man kan også se anmeldelser af de forskellige flyselskaber, hoteller og billejeselskaber, så man slipper for at gøre sig uheldige erfaringer selv.

InsideFlyver har en Rejsedeals sektion, hvor du finder aktive tilbud på spændende rejser til eksempelvis Dubai, USA og Island. Det er den perfekte service, til at finde nye spændende destinationer til lave priser.

Selvom InsideFlyver ikke er lige så kendt som nogle af de større rejsetjenester, så er der masser af fordele at hente, når man booker via deres side. Man har mulighed for at blive guldmedlem ved EuroBonus, hvilket giver endnu flere fordele og man kan komme til at bo gratis på hotel, når man har booket overnatninger et bestemt antal gange.

De har også en guide, der informerer om nogle af de forskellige bonusprogrammer man kan blive en del af, eksempelvis Qatar Qirways Privilege Club og Norwegian Reward. Få al den info en frequent flyer eller forretningsrejsende har brug for og opnå de bedste priser på hotelovernatninger og flyrejser med InsideFlyver.

Vis mere
Close