Computer og IT

Webshopløsning

Er man på udkig efter Ny webshop, ja så bør man bestemt tage et kig hos Navipartner.dk Navipartner.dk tilbyder E-handelsløsning til kunder, som har specialiseret sig i B2C-markedet, såvel også til kunder som henvender sig til B2B-markedet. Uanset kundetype kan Navipartner.dk hjælpe, når det kommer til udarbejdelse af en smart og intelligent løsning af en E-handelsløsning.

Vælger man en webshop i form af en E commerce webshop-løsning i NP Commerce, kommer denne med et lækkert og responsivt design. Det betyder, at kunderne som bruger webshoppen får en god oplevelse, når de begiver sig ind webshoppen, uanset om de sidder på en pc, en tablet eller en mobiltelefon, som har en mindre skærm end eksempevis førstnævnte. De fleste bruger nemlig mere og mere mobilen til at foretage sine onlinekøb, og derfor er det vigtigt, at man med sin webshop sikrer, at kunderne nemt og effektivt kan købe ting herfra, når de også er på mobilen.

Navipartner.dk tilbyder Magento-platformen som webshop til sine kunder. Magento-platformen er en af de mest anvendte webshopløsninger i verden, og dette er ikke uden grund. Magento-platformen bliver nemlig konstant opdateret og udviklet, således at den kan følge med de krav og efterspørgsler der måtte være fra det brede marked. Derudover er Magento integreret med økonomisystemet Business Central, således at man kan koble økonomistyringen på nemt og effektivt. En Magento-løsning er samtidig skalerbar, således man kan op- og nedskalere sin webshop, som man har behov for. Dette giver en langt større frihed for kunden, som kan tilpasse efter behov. Som en Magento-kunde hos Navipartner.dk er det ikke nødvendigt, at man selv kan stille server og webhotel til rådighed. Navipartner.dk sørger nemlig for hostingen af webshoppen, og det er med en oppetid på 99,9 % sidste år.

Vis mere
Close