Ukategoriseret

Stickers.dk

Roll up banner er en rigtig god måde at gøre opmærksom på enten sit brand eller sit budskab. Roll up bannere bruges som oftest i forbindelse med en kampagne på et givent produkt, eller ved en launch, hvor man gerne vil gøre ekstra opmærksom på, at produktet nu er ude på hylderne.

Eksempelvis kan man i butikkerne eller på messer rundt omkring i landet finde masser af disse roll up bannere, hvor der så står viksomhedens navn samt produktets navn på. Der kan også stå info om produktet, så forbrugeren nemt og hurtigt kan læse sig til den vigtigste viden omkring produktet.

Hos det danske firma www.stickers.dk kan man både designe og købe sine roll up bannere. Et roll up banner er en rigtig effektiv for ikke at tale om billig måde, hvorpå en virksomhed kan markedsføre sit produkt og sit brand på, og så fylder et roll up banner ikke meget. Når man ikke bruger den, kan det ‘rulles sammen’, og lægges væk, og når man så skal bruge det, pakker man det ud og folder op, så det er klar til brug. Der medfølger en taske til alle roll up bannere, således de er meget lette at transportere.

Alle roll up bannerne som man køber hos www.stickers.dk er udført i holdbar PVC-materiale, hvor bagsiden er mørk. At bagsiden er mørk gør, at der ikke trænger lys igennem, selvom banneret står uden for eller lige foran et
vindue. Det vil altså sige, at man kan læse budskabet, selvom det bliver belyst bagfra enten fra solen eller fra lys.

Hos www.stickers.dk kan man købe roll up bannere i flere forskellige størrelser, så det er bare om at finde det, man synes passer bedst til sit formål. Udover roll up bannere kan man også få trykt blandt andet klistermærker, wallstickers, logoer til bilen og båden, få lavet plakatprint af fotos samt meget meget mere. Det er praktisk talt kun fantasien, som sætter grænser.

Vis mere
Close