Hus og have

Somfy, et smart hjem

Fremtiden er nu, og digitaliseringen af medier, kommunikation og ikke mindst hjemmet, er på sit højeste. Hos Somfy kan man gøre sit hjem endnu mere smart og endnu mere sikkert. Somfy tilbyder nemlig smartløsninger til hjemmet, som består af smarthome-pakken og sikkerhedspakken.

Smarthome-pakken fra Somfy er opdelt i forskellige løsninger, som tæller klima, rulleskodder, port, garageporte, belysning og sikkerhed. Fælles for dem alle er, at de betjenes via Somfys teknologi, der så kan kobles på eksempelvis de smarte hue lyspære fra Phillips. Her kan man så programmere, hvilken farve lys man gerne vil have, der skal være på udvalgte tidspunkter af døgnet, bare for at nævne en af de mange muligheder der er med Somfy og Phillips hue.

En anden løsning fra Somfys smarthomeløsninger er garageporte, hvor man nemt kan fjernbetjene sin garageport uden, at man behøver at bevæge sig ud af bilen.

Somfys sikkerhedssystemer består dels af et digitalt alarmsæt, hvor man også har mulighed for at koble IP-kameraer op. At kameraerne er IP betyder, at de kører via nettet. Hele systemet kan kobles op til en smartpone, hvor man kan følge med i overvågningen og alarmen, selvom man ikke er hjemme. Det er sådan, at hvis sensorne opfanger, at der er en bevægelse, så igangsættes der en hyletone, for at forsøge at skræmme en eventuel tyv eller anden uvedkommende person væk. Det er også muligt selv at igangsætte tonen, hvis man ser, at der er noget, der ikke er, som det skal være på kameraet.

Udover løsningerne findes også flere forskelligebetjeningsmuligheder til Somfy. Er man i tvivl om, hvilken man skal vælge, eller vil man bare gerne se, hvad der er af muligheder, så bør man ikke snyde sig selv for at gå ind på Somfys hjemmeside og tage et kig på det flotte udvalg. Her kan man også se kontaktinfo på kundeservice. Vil man vide meget mere om Somfy, så læs mere her

Vis mere
Close