Hus og have

Skal du vælge et laminat gulv? Her er fordelene ved dette praktiske valg

Når man skal vælge et nyt gulv, er der mange overvejelser, der skal tages. Et af de populære valg er laminat gulv, og det er ikke uden grund. Et laminat gulv er både praktisk, nemt at vedligeholde og giver et smukt udseende. I denne blog vil vi gennemgå fordelene ved et laminat gulv og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning til dit hjem. Find mere information hos InPro.

En af de største fordele ved et laminat gulv er, at det kræver minimal vedligeholdelse. Det er utrolig nemt at holde rent i det daglige, da det ikke er modtageligt over for vand og fedt. Du skal blot tørre det af med en klud, og du er færdig. Laminatgulve er også udviklet med en tykkelse på hele 12 mm, hvilket giver dem stor styrke og slidstyrke.

En anden fordel ved et laminat gulv er, at det er nemt at installere. Selvom du ikke har den store håndværker uddannelse, kan du lægge det selv. Det er udført med et patenteret uni-click system, hvilket betyder, at du kan klikke plankerne sammen, og gulvet er klar til brug på ingen tid. Det kræver ingen lim eller særlige redskaber, hvilket gør det til et effektivt og nemt valg.

Laminatgulve er også et godt valg til sekundære rum, f.eks. gangpartier og børneværelser. Selvom laminat gulve ikke har den samme komfort på rum- og gangstøj som et lamel opbygget eller massivt trægulv, giver det stadig et flot udseende, og det er mere modstandsdygtigt over for slid og skader. Og det kan være en stor fordel i rum, hvor der er mere trafik og potentiale for slid og skader.

Selvom laminat gulve betegnes af mange som et trægulv, er det ikke helt sandt. Laminat gulve består af en mdf. plade eller lignende, hvorpå der er monteret et “foto” af et trægulv. Altså en plastik lignende opbygning. Men det betyder ikke, at det ikke ser flot ud. Der er mange forskellige designs at vælge imellem, og du kan nemt finde et, der passer til dit hjem.

Vis mere
Close