Mad og Sundhed

Økologiske skåle, juice og kaffe – Det er en livsstil

Er du på udkig efter en sund og nærende madoplevelse? Velkommen til vores økologiske cafe, hvor vi tilbyder skønne skåle, friske juicer og lækker kaffe. The Buddha Bowl Project er passionerede omkring sundhed og velvære og bruger kun råvarer af højeste kvalitet for at sikre den bedste ernæring til vores kunder. Hos os er det ikke blot en måltid – det er en livsstil.

Vores mad er baseret på sund og proteinrig kost, og vi bruger økologi, hvor det økonomisk kan forsvares. Vi har opnået Sølvmærket hos ”Det Økologiske Spisemærke”, hvilket betyder, at vi kører med en økologisk andel på 60-90%. Vi tager dette meget seriøst, da vi tror på, at sunde fødevarer også betyder sunde kroppe og et sundt miljø.

En af vores unikke tilgange til mad er Functional Food. Det er en type måltid, der er specielt udviklet til at have bestemte virkninger, som kan fremme sundheden eller forebygge sygdomme. Det handler ikke blot om at tilføje en masse vitaminer og næringsstoffer til retterne, men også om at sikre, at kunderne får de rette fødevarer og virkestoffer, som passer til kundens behov.

Vi tilføjer eksempelvis kollagen- eller spirulinapulver eller diverse olier, såsom hampefrøolie, hørfrøolie eller fiskeolie, i vores mad og juicer, for at give det lille ekstra, som kan booste sundheden. Kollagen er godt for leddene, huden og håret, mens spirulinapulver er en stor kilde til protein, og olierne indeholder omega-3 fedtsyrer, der kan hjælpe med at forebygge hjertesygdomme og bremse betændelsestilstande i kroppen.

Vi tror på, at sundhed ikke kun handler om mad, men også om drikkevarer. Derfor har vi et bredt udvalg af frugt- og grøntsagsjuice og en lækker kaffebar med bæredygtigt dyrket kaffe. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, derfor vil du kun finde naturlige sødemidler som f.eks. dadler, honning, agave og ahornsirup i vores drikke- og skålmenu.

Vi serverer også vores mad og drikke i genanvendelige skåle og krus og bruger bionedbrydelige engangsbestik. Vi tror på, at vi allesammen er med til at skabe et sundere miljø, og vi vil gøre vores del for at bidrage til det.

Vis mere
Close