Hus og have

Nye huse hitter – få idéer her

Flere og flere mennesker ønsker at leve med tilknytning til en større by frem for på landet eller i en lille landsby. Det kan være ønsket om flere indkøbsmuligheder, at være tættere på jobbet eller bo lige dér, hvor de bedste skolemuligheder er. Der har som følge af dette været en stor bølge af nye udstykninger de sidste årtier. Trenden i disse år går på, at det er bedre at bygge selv, end at skulle til at opgradere et gammelt hus. Hvis der ikke er den store forskel på de endelige omkostninger, så vinder nybyggeri som regel.

Find den bedste bygge-entreprenør
En af de virksomheder, der hjælper nybyggerne er Idé-huse, der har mere end 45 års erfaring med byggeprojekter. Idé-huse bygger både typehuse, sommerhuse, etagebyggeri og individuelle arkitekttegnede villaer. Idé-huse kan hyres til at forestå hele byggeprocessen fra køb af grund til færdigt byggeri. Som bygherre kan man dermed læne sig lidt mere tilbage i stolen, end hvis man skal styre projektet selv. At bygge et nyt hus er ikke det mindst komplicerede. Der er mange forskellige typer håndværkere, der er involverede i et byggeprojekt. Hermed er der også mange forkellige typer håndværk, man skal have en vis viden om for at kunne forstå hele processen med byggeriet. Idé-huse er med på byg nyt hus, og på deres hjemmeside ses der ret så meget inspiration til forskellige hustyper. Kontakt Ide-huse her

Det specielle ligger i detaljen
Men selvom man har hyret en byggeentreprenør til at forestå byggeprocessen, så kræver det alligevel en del af bygherre. Først og fremmest skal en tegning udformes. Familien, der bygger, skal have ned på papiret, hvordan deres fremtidige hus skal se ud. Herefter er der alle detaljerne: Klinker, gulve, vandhaner, loftsbeklædning, vandudtag, dobbelt eller enkelt håndvask og så videre og så videre.

Vis mere
Close