Ukategoriseret

Musik til festen

Musik til ens store fest kan godt være lidt af en udfordring af finde, hvis man da ikke lige kender en eller anden musiker eller nogle mennesker der kan anbefale nogle der er gode til at sætte gang i festen med god musik – om det å er levende musik eller DJ musik. Hvem skal man tage fat på når man nu ikke kender nogen – vi gjorde det at vi søgte på nettet, og fandt noget der hed musikbookeriet.dk i første omgang tænkte vi, at det var nok lige i overkanten af hvad vi ønskede til vores fest – men efterhånden som vi læste videre på deres hjemmeside, fandt vi ud af at der faktisk var booking af musik til enhver smag og størrelse af fest.
vi gjorde det, at vi kontaktede musikbookeriet.dk for at høre om der var alternativer til noget af det vi havde kigget på – de lyttede til vores behov og ønsker, og ud fra det kom de så med nogle gode tilbud som vi så kunne tage stilling til hvem det skulle være.
Det var min søn der sagde book musik, da vi begyndte at tale om at hyre en DJ til at levere musikken, så derfor var vi jo også nødsaget til at finde et musik booking bureau.

Jeg ved ikke hvorfor jeg fik et billede af en stor scene hvor der så stod et helt orkester og spillede, men det var med de briller jeg gik i gang med at søge efter musik til festen, og hvor blev jeg positivt overrasket, da jeg fandt ud af, at man også sagtens kunne booke andre former for levende musik – men det fandt jeg først ud af, efter jeg var landet på musikbokeriet.dk.
Vi fik den mest fantastiske musiker ud – ikke et helt orkester, men en der kunne underholde både under middagen, med stille og roligt musik – han kunne spille musikken til de sange der var blevet lavet, og ikke mindst, så kunne han sætte gang i festen, da middagen var overstået, og folk skulle ud på dansegulvet – det var virkelig prikken over i’et.

Vis mere
Se også
Close
Close