Hus og have

Leder du efter en professionel isolatør?


Leder du efter en dygtig isolatør, er Witas et godt valg. WITAS isolerer for private, erhvervsvirksomheder, boligforeninger og offentlige myndigheder.

Witas klarer alle opgaver inden for isolering

WITAS har mange års erfaring inden for isolering, og er eksperter i alle typer af isoleringsopgaver. De tilbyder loftisolering, hulmursisolering, isolering af krybekældre samt etageadskillelser for både private og erhvervsbygninger.

Isolering af loftrum

Ved loftisolering etablerer WITAS vindstop, forhøjer loftlemskant og bygger ny gangbro.
Kontakt Witas for et uforpligtende tilbud, hvis du har isoleringsopgave på dit loft.

Hulmursisolering

Hulmursisolering er en yderst effektiv måde at efterisolere ydervæggen på. Du kan nemt nedbringe en høj varmeregning. Du slipper af med kolde vægge og forbedrer indeklimaet.
Brug kun autoriseret isolatør, kontakt Witas for et godt og uforpligtende tilbud.

Mere komfort med en isoleret krybekælder

Undgå træk og kulde ved at efterisolere din krybekælder. Der er flere måder man kan gøre det på, Witas kender dem alle, og ved hvordan du slipper af med kolde gulve.

Isolering af etageadskillelse

En gulvisolering er et godt sted at starte, og du får stor effekt ved at isolere mellem en kold kælder og gulvet ovenover. Det vil betyde store besparelser på varmeregningen, da du får bedre mulighed for at holde en stabil temperatur i huset.

Om isoleringsmaterialer

Witas anvender kun de bedste typer af isolering, nemlig ISOVER glasuldsgranulat, som er en effektiv løsning til isolering af loft og hulmur. Den unikke glasuldstruktur hos ISOVER sikrer, at isoleringen ikke falder sammen i hulmure, men bibeholder sin høje isoleringsværdi.

Kig forbi hjemmesiden https://www.witas.dk/ og se hvilke muligheder du har for isolering af dit hus.

Vis mere
Close