Boligindretning

Kiwier

Kiwi er en eksotisk frugt, der stammer fra Kina. Den blev indført til New Zealand i begyndelsen af det 20. århundrede og er siden blevet en populær dyrket frugt. Kiwier er typisk små, brune eller grønbrune i farven og har en tynd, lodden hud. Kødet på en kiwifrugt er lysegrønt eller gylden i farven og indeholder små, sorte frø. Kiwier har en sød, let syrlig smag og spises ofte rå.

Kiwier er en næringsrig frugt, der har et højt indhold af C- og E-vitamin samt kalium og fibre. Kiwier er også en god kilde til antioxidanter. Antioxidanter er stoffer, der kan hjælpe beskytte kroppen mod celleskader.

Kiwier kan spises på mange forskellige måder. De kan skæres i skiver og tilsættes til frugtsalater eller spises som en snack. Kiwier kan også bruges i bagværk, f.eks. i tærter eller kager. Kiwi-puré kan tilsættes til smoothies eller bruges som topping til is.

Hvis du aldrig har prøvet en kiwi, er det helt sikkert værd at prøve den. Du vil måske blive overrasket over, hvor lækker denne eksotiske frugt kan være!

Vis mere
Close