Industri og Erhverv

Industrivaskeri i særklasse

industrivaskeriHvorfor skal plast vaskes?

Hos Nordic Palletwash som er et industrivaskeri har de mange års erfaring med vask af plast. Men hvorfor skal man egentlig få indstrivasket sit plast? Det er der mange gode grunde til.

En træpalle som vi alle kender har en levetid på to til tre år, men en plastpalle har en levetid på 15 år og kan genanvendes mere end 100 gange. Det betyder at at man tiltrods for at det er plast har en langt mere klimavenlig løsning, og hvis man vasker sine plastpaller reducere plast spild markant.

Derudover er det en god ide at vaske det beskidte plast da god hygiejne er afgørende da plast er godkendt til opbevaring og transport af fødevarer, medicin og lignende.

Hos Nordic Palletwah tilbyder de at afhente dit beskidte plast, samt levere nye paller, bakker og kasser. De kan tilpasse pakning og foliering efter dit behov, hvilket giver dig en god oplevelse.

En plastpalle har som nævnt en længere leve tid, men derudover er en plastpalle ikke smittebærende når det kommer til skadedyr. Disse skadedyr kan nemlig nemt leve i træpallerne. Endnu en god grund til at skifte til plastpaller.

Med et 61% lavere CO2-udslip er en plastpalle ligeledes en god investering for miljøet. Det er noget vi alle kan forholde os til, da vi alle ønsker at efterlade den jord vi lever på i bedst mulig stand til vores efterkommere. Som du kan læse er fordelene mange, derfor vil jeg appellere til at flere kommer i gang med at benytte industrivask.

Vis mere
Close