Elektronik

Hund eller rejse?

Jeg husker, da jeg var barn. Jeg ville så gerne have en hund, og mine forældre gav mig derfor valget imellem en hund eller en ny cykel. Jeg valgte, utroligt nok, cyklen, og den dag i dag, er jeg rigtig glad for, at jeg trods ønsket om en hund, valgte noget så simpelt som en cykel. Jeg var slet ikke klar til at skulle varetage en hund, og når jeg kigger retrospektivt på situationen, var det nok endt med, at det havde været mine forældre, som havde skule passet hunden i stedet for mig.

Jeg kan rigtig godt lide hunde, men der ligger også et ansvar på en, som gør, at man så ikke lige kan være spontan. Vil man eksempelvis gerne til Sydfrankrig og se de smukke lavendelmarker, ja så kræver det altså, at man kan få nogen til at passe hunden, eller lade den komme på ‘feriekoloni’ i en kennel. Man kan naturligvis også tage hunden med, hvis man kører selv, men det tror jeg alligevel er lidt besværligt.

Vis mere
Close