Hus og have

Hold dyrene inde med flotte og sikre hegn

Det kan altid betale sig at hegne det ind, som man gerne vil beholde. Er man virksomhedsejer eller byggeentreprenør, kan det betale sig at sikre de materielle goder, som man gerne vil beholde. Det kan gøres ved gode tyveriforsikringer, kameraovervågning, vagtfolk eller en god indhegning til formålet. En af de virksomheder, der har mange års erfaring med indhegning er PitHegn. Pithegn rådgiver om, hvilke hegnstyper, der passet til behovet. De tilbyder også at forbedre en nuværende hegnsløsning, så man ikke skal starte helt forfra. Læs mere på pithegn.dk

Hold på dyrene

Er man fåreavler er det ikke bare en god idé med en indhegning. Det er sågar en nødvendighed. Har man får er det en god idé med et robust hegn, som kan markere en grænse for dyrene. PitHegn sælger hegn, der omkranser dyrefolden. Finder man det nødvendigt kan PitHegn også opføre et elektrisk fårehegn.

Er man derimod hesteejer, skal der også et hegn til, når hesten eller hestene går udenfor. At hegne får eller heste ind handler ikke kun om at sikre sin økonomiske investering. Specielt for hestenes vedkommende, så handler det om at passe på noget, som man holder af. Der er også noget etisk i at sikre, at der bliver passet på dyrene. Således kan et hegn også sikre, at f.eks. ræve ikke kommer i nærheden af dyrene. PitHegn står parate til at rådgive, hvilken type hegn, der dækker de aktuelle behov. Hvad det kræver. Kan man ikke selv installere hegnene, så kan PitHegn også montere og servicere efterfølgende.

PitHegn supporterer med forskellige typer hegn: Montana, Texas, Colorado, Wrangler, Naturhegn samt Guldfakse sikkerhedshegn. Der er forskellige muligheder for at låger og porte ind til dyrefoldene. PitHegn giver gerne gratis rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Hegnstilbudene gælder ikke kun til heste hegn, men kan også bruges til ridebanehegn.

Vis mere
Close