Uddannelse og Ledelse

Højskoleophold

Tag på højskole og få en oplevelse for livet

Har du et sabbatår foran dig, og er du endnu ikke helt afklaret med, hvad du skal bruge dette år til, så er et godt bud at tage på højskoleophold, hvor du vil få en fantastisk oplevelse sammen med en masse andre unge mennesker. Vælger du at tage på højskoleophold på Brandbjerg, der er en højskole, der er beliggende i Jelling i Sydjylland tæt på Vejle, så vælger du en højskole, hvor du vil komme til at udvikle dig personligt såvel som fagligt, og det kan være med til at afgøre hvilken retning du skal vælge, når du skal til at vælge uddannelse. Læs meget mere omkring det skønne og berigende højskoleophold på Brandbjerg.

Større udsyn og flere perspektiver

At tage på højskole er med til at danne dig som menneske, du bliver simpelthen klogere på livet, på sig selv og på andre mennesker, fordi der er tid til at fordybe sig, og fordi der er plads til at være den man er. Faktisk så hyldes mangfoldighed på Brandbjerghøjskole, og det er en værdi, der har stor status. Og hvor befriende er det lige, at kunne være i et miljø hvor man ikke bliver vurderet fra top til tå, og på alt hvad man gør eller ikke gør. Jo Brandbjerg Højskole de gør det godt, det er helt sikkert, og det er da også en populær højskole at tage på, det er helt sikkert. Der er rift om pladserne på dette idylliske sted, der er omkranset af smuk natur, og hvor der altid, er noget at give sig til.
Giv dig selv den store oplevelse som det er, at være på højskole – det fortjener du, du skal huske på, at det er en investering i dig selv og din personlige og faglige udvikling, og det vil blive et ophold, som du aldrig nogensinde vil glemme. Du vil møde spændende mennesker, hvor venskaber opstår og udvikles, og sammen vil I dele en fantastisk tid i jeres liv.

Vis mere
Close