Hobby og Dyr

Halsbånd til kæledyr

Gad vide hvor jeg kan finde en forretning hvor de har halsbånd til hund jeg har flere hunde og har brug for en del hundehalsbånd – jeg har googlet og kigget rundt i rigtig mange forretninger, men syntes ikke rigtig jeg kan finde lige netop de halsbånd der passer til mine hunde. Jeg har brug for både gule, grønne og blå halsbånd til mine dejlige hunde – jeg har nemlig både store og små hunde. og de skal selvfølgelig have lige netop det halsbånd som passer til hver enkelt af dem. Jeg syntes at det er rigtig vigtigt med netop det rigtige halsbånd, da det ligesom er en slags prestige når jeg er ude og lufte Gucci. Det ser rigtig godt ud, når jeg skal på træningsbanen og træne mine dejlige hunde og især når der er hundeudstilling er det jo vigtigt med halsbånd til hundene. Der findes rigtig mange halsbånd, og jeg leder efter et rigtig stort halsbånd til min hund og der må gerne være diamanter på, så den rigtig kan føre sig frem, når vi skal på udstilling. Jeg glæder mig til at få fat på et sådan halsbånd, da jeg snart skal på udstilling, og regner med at vinde, og det vil jo bare se smadder godt ud, når han står på podiet som vinder med et halsbånd fyldt med diamanter så han rigtig kan vise sig frem. Jeg er sikker på at dette halsbånd vil tjene sig hurtigt ind, når vi vinder en masse præmier i Vejle i næste uge.

Vis mere
Close