Boligindretning

Genoplad batterierne, og genstart kroppen med en strandtur.

Der findes ikke noget bedre end at komme ud i naturen og få en dejlig afslappende dag på stranden og i bølgen blå, langt væk fra hverdagens trivialiteter og stress. En strandtur er ikke kun fremragende til at sænke stressniveauet, det er også godt for helbredet og kroppen.

Solen er den vigtigste kilde til D-vitamin. D-vitamin optages enten i kroppen gennem kosten eller dannes i kroppen, når den udsættes for sollys. D-vitamin er meget vigtigt, fordi det hjælper kroppen til at optage kalk. Kalk er nødvendigt for at styrke dine tænder, knogler og muskler. Immunforsvarets T-celler, også kaldet dræber-T-celler, er også afhængige af D-vitamin til bekæmpelse af bakterier, virus og kræft i kroppen.

Stranden er et vidunderligt og magisk sted. Naturen kommer tættere på. Vinden er forfriskende, og sandet virker afslappende. Solstrålerne på huden er dejligt og sundt for kroppen. Lyden af havets bølgebrus er ren meditation. Der findes næsten ikke en bedre måde at få genopladt batterierne på og genstartet kroppen end en strandtur.

Vis mere
Close