Hus og have

Gå på vandet med en smuk bro

Kan man gå på vandet? Ja det kan man hvis man vælger en bro fra Pro-Bro.
https://pro-bro.dk/

Hos Pro-Bro forhandles der både bade broer, bådbroer og som noget nyt; nu også terrasser. Altsammen af saltvandsbestandig aluminium, kombineret med hårdføre planker i naturtræ eller vedligeholdelsesfri komposit.

Alle broer og terrasser er af højeste kvalitet, og det gør at der gives 5 års garanti på gennemtæring.

Fra vand til land

Hos Pro-Bro er det muligt at få lagt en hel ny terrasse på under en dag. Det gøres ved hjælp af bro-modulerne, som så at sige flyttes på land og lige ind i din have, med et smukt resultat i høj kvalitet.

Vedligeholdelsesfri badebro

Badebroerne fra Pro-Bro er udført af saltvandsbestandig aluminium , med et brodæk af komposit. Det er belægningen på broen der er afgørende for, hvor meget eller hvor lidt vedligeholdelse broen kræver. Et brodæk af komposit er fuldstændig vedligeholdelsesfrit, hvorimod træbelægning kræver vedligeholdelse, såfremt du ønsker lang levetid på din bro.

Gennemtænkt og smukt design

Badebroerne fra Pro-Bro fremstår i smukt design og flot konstruktion, bl.a. ved at al beklædning skrues i fra undersiden, for at undgå synlige skruehuller i dækket.

Smuk parkeringsplads til din båd

Pro-Bro fremstiller enkle og stilrene bådebroer der kan passe til din båd. Bådebroerne kan laves helt vedligeholdelsesfri, så du får mere tid til at sejle.

Tilbehør til broerne

Pro-Bro har mange muligheder for at tilpasse din bro til dine ønsker og behov. De tilbyder badestiger, bænke, læhegn og andre løsninger.

Dansk produceret

Alle broerne er dansk produceret, og designet til det danske, og meget varierede vejr.

Pro-Bro står klar til at rådgive dig i dit valg af bro eller terrasse, og giver gerne en pris – helt uforpligtende naturligvis.

Vis mere
Close