Hus og have

Ferieoplevelser og gastronomi

Ønsker for ferien

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og noget de flest glæder sig rigtig meget til. Og hvor skal turen så gå hen I år? Er det i lille Danmark, eller skal man sydpå? Mulighederne er mange, og det kan være svært at vælge. Er man til storbyferie, eller afslapning, og hvad ønsker resten af familien? Det kan være lidt af en udfordring at blive enige.

Natur og mad

Er man til naturoplevelser og kulturhistorie, og har man samtidig interesse for mad, kunne en tur til Toscana være et rigtig god bud. En tur til Toscana giver dig mulighed for at tilfredsstille enhver nysgerrighed om historie og hemmeligheder, når det gælder Toscanas kulinariske traditioner. Kokkenes færdigheder i de mange restauranter, giver dig mulighed for at fordybe dig I en sensorisk rejse ind i den lokale gastronomi og du vil kunne forkæle din gane, sammen med mange skønne vine.

Samtidig kan du opleve en exceptionel del af Italien, med bjerglandskaber, hvor det vrimler med berømte borge, gamle klostre og smålandsbyer på bakketoppene, perfekt til en kør-selv-ferie.

Vis mere
Close