Boligindretning

Få en hyggelig lille væghylde

I en periode var det meget populært med en amagerhylde, men den har lidt mistet sin popularitet, så man skal helst have en mere moderne hylde, for det andet hører mest ens bedsteforældre til – og det er som regel ikke de mest velstillede af slagsen.
Dog er der jo ingen grund til at have sådan en hylde, hvis man ikke har noget at stille på den, men heldigvis er der mange formål med sådan en hylde, for det kan være en, hvor man sætter souvenirs på fra de mange rejser, som man har været ude på.
Men det kan jo også være til de genstande, som man skal bruge, hvor man så sætter dem i en højde, som børn ikke kan nå, men det kan jo netop være en væghylde til ens børn, så man lærer dem om at organisere sig og have styr på deres ting, så de ikke ligger og flyder på deres værelse eller andre steder.
Man kan jo ligefrem sige til dem, at der ikke er slik eller andre fornøjelse, før tingene på hylden er på plads – og det vel at mærke deres respektive pladser.

Man kan bruge sådan en væghylde til mange ting

Det kan også være som lærdom til børnene, hvor man stiller ting op, som de skal kunne genkende eller fortælle om, og så udskifter man dem løbende.
Er der nok hyldeplads, så kan man også stille pakkegaver til dem her, hvor de så skal lære at være tålmodige, for man har ikke lov til at tage den rette pakken, før dagen oprinder.
Som regel gemmer forældrene den slags væk, men her skal man så lære at udsætte ens behov, og det er en god øvelse for børn.
Som voksen kan man også bruge sådan en væghylde til at udstille ting på, som man har lavet, eller man bruger den som en kunstinstallation, hvor man stiller ting på, man har kreeret, eller det er selve hylden, som man enten har lavet eller omdannet til noget kunst, som man så gerne vil have hængende derhjemme.
Hvad vil du bruge din væghylde til?

Vis mere
Close