Hus og have

Få en flot og stilren bådebro

Har man en båd, så ved man også, hvor vigtigt det er, at man har alt det nødvendige udstyr, og det gælder uanset, om der et tale om udstyr til selve båden, eller om der er tale om den rette bro ud til båden. Det er vigtigt at vælge den rette bådebro, som passer til de behov, man har, og som samtidig passer ind i de øvrige omgivelser. Der findes mange forskellige bådebroer, og det kan derfor være en rigtig god ide at gøre sig nogle helt konkrete overvejelser omkring, hvad man har behov for, når det kommer til den nye bro. Skal den for eksempel være smuk og stilren, eller er det vigtigere, at den er vedligeholdelsesfri, så man slipper for at bruge alt for mange timer på at vedligeholde broen, som man i stedet for kunne bruge på at sejle i båden? Som regel er det lige netop, fordi man ønsker at sejle rundt i sin båd, at man anskaffer sig en båd til at starte med.

Vælg den rette bådebro

Som nævnt er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvad der er vigtigst, når man skal ud og anskaffe sig en bro, så man kan komme tørfodet ud til sin båd. Er det vigtigst, at der ikke er nogle synlige skruehuller i dækket, eller er det vigtigere, at den er vedligeholdelsesfri? Faktisk er det muligt både at få det hele i en og samme bro, hvis man vel og mærke vælger en bro fra Pro-Bro.

Her har man nemlig mulighed for at vælge, om dækket skal belægges med planker af komposit, som er et vedligeholdelsesfrit materiale, som man blandt andet også bruger til terrasser og hegn. Derudover er broen også fremstillet af saltvandsbestandigt aluminium, og dermed er der altså ingen vedligeholdelse forbundet med at vælge lige netop denne bådebro. Samtidig kan man også vælge, hvilken farve dækket skal have, da man kan vælge mellem imprægneret fyrretræ, teaktræ eller lærketræ. Læs mere på siden https://pro-bro.dk/p/baadebro.

Vis mere
Close