Hus og have

Få det bedste hussalg med Realmæglerne

Er du interesseret i salgsvurdering Middelfart, kan du hos Realmæglerne få en gratis og uforpligtende boligvurdering. Se mere på realmaeglerne.dk/529.

Din boligs værdi bliver fastsat ud fra forskellige referencer i nærområdet. Man forholder sig bl.a. til de ejendomme, som er solgt i området, samt de ejendomme der p.t. er til salg i området.

Ud fra Ejendomsmægler Middelfart store kendskab og erfaring, sætter de den realistisk pris på din bolig, så du som sælger får det bedste mulige salg.

Når du vil sælge

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil sælge din bolig, er det første du bør gøre, at rette henvendelse til din lokale Realmægler. De tilbyder en gratis og uforpligtende boligvurdering, så du kan opnå et attraktivt hussalg Middelfart. Herefter kommer Realmæglerne på besøg, og der noteres alle de gode detaljer og evt. opdateringer, som din bolig har at byde på. Ved boligvurderingen tages der desuden nogle interne fotos af boligen, hvis du er indforstået med det.

Efter ejendomsvurdering og en snak om forventninger til salget aftales der et nyt møde, hvor du modtager et salgsbudget og boligvurdering.

Ved dette møde kommer i bl.a. rundt om økonomien i dit boligsalg, hvilke forhold der evt. skal være på plads, før du sætter til salg. Det kan f.eks. være en tilstandsrapport. Derudover drøfter i desuden også en markedsføringsplan og salgsstrategi for netop dit boligsalg.

Intet salg – intet salær

Hos Realmæglerne tilbyder de “intet salg – intet salær”. Dette betyder, at sætter du din bolig til salg hos dem, får de ikke salær for deres arbejde, medmindre de sælger din bolig.

Det minimerer den økonomiske risiko for dig som sælger, og er med til at give en endnu større motivation for ejendomsmæglerne til at sælge din bolig bedst muligt.

Kig forbi Realmæglerne og find ud af hvordan de kan hjælpe dig med din boligvurdering.

Vis mere
Close