Industri og Erhverv

Dit kontorsupermarked

Hos Redoffice Scan Office finder du alt, hvad du har brug for til hjemmekontoret og virksomheden. Redoffice Scan Office er nemlig Danmarks største kontorsupermarked med mere end 20.000 varer og 115 års erfaring i branchen. Hvis du vil have en fuldendt kontorforsyning i høj kvalitet og uden, at det behøver at koste en formue, så er du kommet til det rigtige sted. I webshopen kan du nemlig finde alt til kontoret, lige fra de mindste ting som kuglepenne og stifter til store kontormøbler og blækpatroner. Det er både nemt, hurtigt og billigt at bestille vores varer direkte hjem til din virksomhed eller privatadresse. Vi har desuden fysiske afdelinger fordelt over hele landet i form af butikker og lagerfaciliteter. Besøg os her https://redofficescanofficeshop.dk/.

Løsningen på mange problemer

ROSO er løsningen på mange dagligdagsproblemer. Mangler du et ringbind til dine papirer eller tape til dine pakker? Mangler du klips, saks eller kopipapir? Så er Redoffice Scan Office løsningen på mange problemer både i privaten og i det professionelle regi. Vi har kontorartikler, blækpatroner, kantinevarer, elektroniske remedier, rengøringsmidler, hjælpemidler til lageret samt endelig kontormøbler.
Hver gang en ny medarbejder bliver ansat vil Redoffice Scan Office være i spil, og hver gang en ny studerende starter skole, vil vi være i spil. Vi vil også være relevante, når rengøringsdamen, kantinemedhjælperen eller lagermedarbejderen er på arbejde.
Vi har et stort udvalg af miljøvenlige produkter.

Hele Danmarks kontorsupermarked

Vi ligger godt fordelt over Danmark, og er din nærmeste fysiske butik ikke åbent, når du ønsker at handle, så har vores online kontorsupermarked det. Fleksibel levering og et spændende og bredt dækkende sortiment.
Vi sidder ved telefonen alle hverdage for at besvare dine spørgsmål.

Vis mere
Close