Elektronik

Centralstøvsuger fra FlexAir

Mangler din virksomhed en ny Central støvsuger?

De fleste produktionsvirksomheder og værksteder, har sine udfordringer med at fjerne støv og spildprodukter i produktionen.

Med en centralstøvsuger kan disse udfordringer nemt løses, ved opsugning direkte ved arbejdsområdet eller ved en hurtig og effektiv rengøring af arbejdspladsen. Derved opnår din virksomhed et produktionsmiljø som er rent, samt et bedre arbejdsmiljø, til fordel for medarbejderne.

Mange års erfaring med støvsugeranlæg

.
FlexAir har gennem mange år opbygget stor erfaring og ekspertise i centrale støvsugeranlæg, som de gør nytte af i forbindelse med projektering af støvsugeranlæg.

FlexAir er blandt Danmarks førende leverandører af centrale støvsugeranlæg med installationer til flere af Danmarks største og førende produktionsvirksomheder, og deres centralsug løsninger er målrettet mod industri, værksteder og produktion.

FlexAir kan hjælpe din virksomhed

Det er rigtig vigtigt for din virksomhed at vælge den rigtige og erfarne samarbejdspartner fra starten af projekteringsfasen. Det vil både spare din virksomhed tid og penge, at vælge den rigtige samarbejdspartner, og FlexAir er et godt valg. De står til rådighed for et uforpligtende tilbud, projektgennemgang og behovsanalyse i hele Danmark, og de er klar til at arbejde sammen med jer, for at give din virksomhed den bedste støvsugerløsning.

Få et gratis løsningsforslag

Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte FlexAir og få en uforpligtende snak omkring de muligheder og løsninger der tilbydes. Har du derefter interesse i et konkret løsningsforslag, udarbejder FlexAir gratis et uforpligtende tilbud på en løsning der er skræddersyet jeres behov.

Kig forbi deres hjemmeside og læs mere om FlexAir’s Central støvsuger.

Vis mere
Close