Computer og IT

Brugt IT er også godt IT

Der er så meget IT, som man godt kunne tænke sig at eje, enten fordi man er interesseret i den slags, eller man bare ikke kan holde sig fra at finde ud af, hvad der er det nyeste på markedet.

Man kan simpelthen ikke tåle, når der er nogle, der har fået nyt IT, og man falder bagefter og stadig har den gamle udgave af dette – hvis der overhovedet findes en forudgående version.

Måske er man ligefrem sådan en type, som der går så meget op i IT, at man faktisk er den første i vennekredsen og på vejen, som der ejer noget bestemt IT og viser det frem for andre, som der dårligt har hørt om det, eller også har de kun læst om det, men aldrig set det, men så ved de, at de kan gå til dig, og så kan man få en lille fremvisning i det.

Men den slags er også dyrt, og selvom det er ens hobby, så skal den hobby jo ikke ruinere en.

Derfor bør man se, om man ikke kan begrænse sig, men det er jo virkelig svært, hvorfor man bør se på sådan noget som brugt IT.

Brugt IT giver dig det, du søger

Bare fordi noget IT er brugt, er det jo ikke ensbetydende med, at det slet ikke kan bruges til arbejde, i privaten eller andre steder og klare sådan noget som datasletning , og hvad man ellers bruger den slags IT til.

Nogle gange er der jo tale om fejlkøb, hvorfor IT-delen er helt ny, for det er ikke blevet praktisk benyttet endnu, men når det er erhvervet, så er det per definition jo brugt.

Og man kan sagtens finde noget af det nyeste IT blandt det brugte, for det er jo her, folk finder ud af, om de skal bruge det eller ej, og hvis det så ikke var tilfældet, så kan man sætte det til salg.

Så det kan godt være, du måske ikke hver gang får fat i det nyeste, men så må man lære at udsætte ens behov for den slags, men hobbyen består som sådan, så man stadig kan undersøge, hvad der rør sig i IT-verden.

Vis mere
Close