Hobby og Dyr

Babyshower bliver mere og mere populært som et hit

Man skal egentlig ikke så lang tid tilbage, før man dårligt snakkede om sådan noget som et babyshower. Det var et meget amerikansk fænomen, men med så mange andre amerikanske ting, så er det også kommet til Danmark, hvor det har startet i det små, og man har ikke haft de store muligheder for at finde ud af, hvordan man udførte det korrekt.
Men der er meget information at søge om det, og så har man tilføjet det noget dansk, så man kan genkende det mere i en familiær sammenhæng, som vi er vant til herhjemme.
Som regel foregår det ved, at man overrasker den, der skal være mor, hvor man inviterer hende hjem et sted, hvor der så er pyntet op med Pynt til babyshower.
Det kan endda være hjemme hos hende selv, hvor man lokker hende ud et stykke tid, mens man så gør klar hjemme hos hende til dette shower, indtil hun kommer hjem.

Dette babyshower er virkelig blevet til en stor fest

For som regel går det ud på, at fejrer den kommende moder, hvor man overdynger hende – eller vasker hende, om man vil – med gaver, som hun kan bruge til, når babyen kommer.
Det er især praktisk at gøre med singlemødre, der skal stå alene med sådan en baby, som det sker tit i nyere tid, så man sørger for en masse af de praktiske ting til babyen og moderen, som vedkommende så selv slipper for at skulle købe, så man kan spare de penge, som der uden tvivl kommer til gavn senere, for det er dyrt at have babyer.
Specielt hvis man allerede har nogle i forvejen.
Det er derfor et godt supplement til de dåbsgaver, som man giver ud til den senere handling, men her har man så nogle gaver, som man allerede har parat, inden babyen er ankommet, og det er jo tit i forbindelse med forberedelserne, at man har brug for nogle praktiske sager og mere til.
Derfor er det en tradition med babyshower, som der uden tvivl er kommet for at blive.

Vis mere
Close