Hobby og Dyr

Alt du skal vide om vaping

Vaping er indånding af damp, der produceres af en elektronisk cigaret eller en lignende enhed. Dampen indeholder typisk nikotin, propylenglycol og aromastoffer. Selv om de fleste mennesker bruger dampning som en måde at holde op med at ryge på, er der stigende bekymring over de potentielle sundhedsrisici forbundet med dampning, især blandt unge mennesker. selv om man endnu ikke kender de langsigtede virkninger af dampning, er der tegn på, at det kan være skadeligt for dit helbred. En undersøgelse, der blev offentliggjort i 2019, viste for eksempel, at dampning øger din risiko for at udvikle lungekræft. Derudover kan vaping også skade dine tænder og dit tandkød og kan øge din risiko for at udvikle andre luftvejssygdomme. Hvis du er bekymret over de potentielle risici ved at dampe, skal du tale med din læge eller en certificeret rådgiver i tobaksafvænning. De kan hjælpe dig med at afveje risici og fordele ved at dampe og holde op med at ryge og udarbejde en plan, der er den rigtige for dig.

Engangsvape penne er et populært valg for rygere, der ønsker at skifte til dampning, og det er der en god grund til. De er overkommelige, nemme at bruge og fås i en række forskellige smagsvarianter. Men hvad er de bedste engangs-vapepenne på markedet?

Puff Bar engangs-vapapapepen til engangsbrug

Puff Bar er en af de mest populære engangs-vapepenne på markedet lige nu. Den er enkel at bruge, fås i en række lækre smagsvarianter og er meget overkommelig. Puff Bar har også et højt nikotinindhold, som er perfekt til rygere, der forsøger at skifte til dampning. Du kan finde engangs vape og Nikopouches her.

Vis mere
Close